Захисти проєктів – ключ до майбутнього успіху: на кафедрі ПМ завершилися командні роботи IT Product Development

Кафедри прикладної математики Львівської політехніки
Фото із захисту робіт

У рамках проєкту «Дуальна освіта з освітнім партнером ІТ-компанією SoftServe_2024» на кафедрі прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки завершилися командні роботи IT Product Development для другого курсу. Це є важлива частина навчального процесу, яка демонструє не тільки технічні знання студентів, але й їхню здатність презентувати свої розробки.

З гарної ідеї розпочинається успішна справа. Але сама ідея ніколи не перетвориться в реальний продукт без прикладання зусиль, без певних дій та правил. Тому ідеальна справа перебуває у точці перетину умінь та інтересу цілої команди, в якій обов’язково має бути лідер і ментор, що має практичний досвід, – тобто ті опорні точки, що задають вектор розвитку й руху.

Переможцями стали дівчата з команди SAMP: Марина Чечельницька, Анастасія Олійник, Соломія Мельник. Вони створили вебзастосунок для творчих людей – фотографів, моделей, стилістів. Це допоможе початківцям знайти однодумців, створити своє перше портфоліо та втілювати свої ідеї в реальність. Під час захисту дівчата показали реальні сценарії використання застосунку та відповіли на запитання комісії щодо можливостей реалізовувати себе як творчу особистість.

Проєкти інших студентів також були на високому рівні та по-своєму оригінальні й неповторні.

Успішні захисти проєктів з програмування не лише підкреслюють технічну компетентність студентів, але й розвивають навички презентації та комунікації, що є необхідними в сучасному світі технологій.

Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт Фото із захисту робіт