За участю Університету у Львові торік реалізовано два проекти з оновлення громадських просторів

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Герб Львівської політехніки

Оновлення громадських просторів та озеленення, реконструкція вулиць та брендування громадського транспорту, освітні проекти та обмін досвідом. Про це та про іншу проведену торік роботу сьогодні відзвітувало міське управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури.

Деякі з основних результатів діяльності управління впродовж минулого року досягнуті у співпраці з Національним університетом «Львівська політехніка».

  • Міні-парк на вул. Хмельницького (в’їзд в місто)
    Спільно зі студентами та кафедрою містобудування Львівської політехніки було розроблено концепцію проекту. Координацію робіт щодо розробки робочого проекту здійснювали працівники управління спільно з районною адміністрацією та районним архітектором. До реалізації проекту також було залучено іноземних експертів; створено дендроплан та висаджено понад 30 видів рослин. Це другий на території міста скейт-парк.
     
  • Впорядкування громадського простору на вул. Японській
    Згідно з поставленим завданням студенти Національного університету «Львівська політехніка» спільно з районною адміністрацією, районним архітектором та працівниками управління розробили проект впорядкування громадського простору на вул. Японській.

Окрім цього, управління провело низку заходів щодо розвитку парків, обміну досвідом, комунікації та навчання, співпраці з університетами, зокрема – Національним університетом «Львівська політехніка» та Національним лісотехнічним університетом.