За співавторства викладачів ІППО Львівської політехніки вийшла нова книга з історії податків

Кафедра ТІФП Львівської політехніки
 Навіщо нам податки? Держава як спільний бізнес. Нариси за редакцією Наталії Ковалко та Віктора Мельника. К.

Вийшла друком книга, основним предметом якої стала філософія, психологія та історія податків і оподаткування: Навіщо нам податки? Держава як спільний бізнес. Нариси за редакцією Наталії Ковалко та Віктора Мельника. К.: ТОВ «Якабу Паблішинг», 2019. 240 с. іл.

Колектив співавторів – філософи, психологи, історики й історики права з Білорусі, Чехії, Словаччини, Німеччини та України. Нашу державу представляли головно науковці Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Національного університету «Львівська політехніка.

Співавтори книги – викладачі кафедри теорії, історії та філософії права Інституту права, психології та інноваційної освіти професор В.С. Макарчук і доцент І.Я. Терлюк – взяли участь у її презентації, що відбулася 29 листопада в Києві у Бізнес-центрі «Трансформер». У програмі презентації були зустріч авторського колективу та рецензентів, обговорення головних тез і висновків книги, а також міждисциплінарна дискусія з приводу податкової теорії походження держави.