З ініціативи МІОК Львівської політехніки відбулася онлайн-зустріч проректорки Лілії Жук із командою Інституту

МІОК Львівської політехніки
онлайн-зустріч

29 квітня 2020 року відбулася онлайн-зустріч проректорки Львівської політехніки з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілії Володимирівни Жук із командою Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою.

Лілія Володимирівна насамперед подякувала Інституту за таку ініціативу МІОКу та зазначила, що сьогодні для усіх нас карантин – нагода створити те, на що не було часу, удосконалити те, для чого бракувало натхнення чи можливостей.

На початку зустрічі Ірина Ключковська, директорка МІОКу, наголосила, що спілкування з Лілією Жук, як і спілкування з ректором Львівської політехніки, яке відбулося раніше, – важлива частина внутрішньої комунікації Університету. Також Ірина Михайлівна зазначила: «Умови, в яких ми перебуваємо, оцінюємо не як проблему, а як нові можливості. Прагнемо бути стійкою організацією, для якої завданням є не лише повернутися на докризові показники, а бути здатною до змін, до трансформацій, тобто імплементувати «в структуру ДНК» МІОКу такий спосіб мислення і дій, який дасть зробити великий ривок вперед. Щоб слово «вперше», яке так часто звучить в оцінках нашої діяльності, стосувалося усіх напрямів нашої роботи».

Працівники МІОКу розповіли Лілії Володимирівні про переформатування стратегічних завдавань, накреслених на 2020 рік, ознайомили зі змінами у стилі й форматі роботи Інституту та з адаптацією значної частини публічних заходів до режиму онлайн.

У відповідь на виклики часу з’явилися нові інноваційні проєкти МІОКу, як-от: вебінари для закордонних шкіл та веб-портал «Український освітній всесвіт», які дадуть можливість не лише успішно реалізовувати співпрацю зі стратегічними партнерами Інституту та Львівської політехніки, але й залучити нових.

На завершення розмови Лілія Жук підсумувала: «Кожен інститут має свою специфіку, а ваша найголовніша специфіка – це ваші ставлення, результат, аура, яку генеруєте. У Стратегії Національного університету «Львівська політехніка» записано: «Єдиний спосіб зробити щось добре – любити те, що ви робите». Я думаю, що це якраз про МІОК!».

Проректорка також зазначила, що живого спілкування неможливо замінити, тому побажала колективу Інституту міцного здоров’я та висловила сподівання на якнайшвидшу зустріч офлайн.

онлайн-зустріч