З ініціативи кафедри ПІО відбулась міжнародна конференція щодо мобільності студентів у час війни

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-конференції

В Інституті права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки з ініціативи кафедри педагогіки та інноваційної освіти відбулась Міжнародна студентська науково-практична конференція «Організаційні, правові та психолого-педагогічні аспекти реалізації професійної мобільності студентів у період війни: реалії та перспективи».

Модерувала конференцію доцентка кафедри педагогіки та інноваційної освіти Любов Дольнікова, яка наголосила на важливості такого заходу саме зараз, у час повномасштабної війни, і запропонувала хвилиною мовчання вшанувати загиблих герої України.

У конференції взяли участь студенти 12 закладів освіти України, трьох закладів освіти Польщі й одного з Чеської Республіки. Засідання відбулось у змішаному форматі, що дало змогу водночас забезпечити ефективні комунікації та розширити коло учасників, серед яких були й наукові керівники студентів.

Всього в Програмі конференції заявлено 85 учасників, з них 52 подали тези доповідей, які будуть розміщені у збірнику матеріалів конференції. Доповідачі подали актуальні доповіді, продемонстрували вміння презентувати результати наукових пошуків та брати участь у дискусії.

Тематика поданих тез та виголошених доповідей охоплювала усі напрями, заявлені організаторами. Найбільш актуальними й цікавими були доповіді студентів, що стосувались психологічних аспектів мобільності студентів у час війни, теоретичних та практичних підходів до трактування категорії мобільності загалом і студентської академічної мобільності зокрема.

Докладніше – на сторінці кафедри педагогіки та інноваційної освіти у соцмережі Фейсбук.