ЮНІСЕФ створює спільноту українських освітян за кордоном

За матеріалами порталу Освіта.ua
Заставка до матеріалу

Команда Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) створює спільноту українських освітян і соціальних працівників, які вимушені були виїхати за кордон через війну.

Учителів та соцпрацівників з України, які мають можливість навчати та піклуватися про дітей, запрошують залишити інформацію про себе і в такий спосіб приєднатися до ініціативи.

Як зазначають в ЮНІСЕФ, відповідно до отриманих заявок буде сформовано краще розуміння кількості українських освітян і соціальних працівників, які наразі перебувають у різних країнах світу.

«Це дасть змогу місцевим органам влади, міжнародним і неурядовим організаціям координувати спеціалістів, а також спрямовувати їхні зусилля на допомогу українським дітям», – підкреслили в організації.

Наразі для заповнення доступна форма, у якій можуть зареєструватися спеціалісти, готові повернутися до роботи у країні тимчасового перебування.

Водночас ініціатори створення спільноти зауважили, що, допомагаючи дітям продовжувати здобувати освіту та розвиватися, спеціалісти також підтримуватимуть особистий професійний розвиток.

Охочим долучитися до спільноти необхідно заповнити анкету та дочекатися зворотного зв’язку. Але слід розуміти, що заповнення анкети не гарантує нового робочого місця.

Заповнити анкету