ЄВІ/ЄФВВ: як зареєструватися для участі в додатковій сесії магістерських випробувань

Український центр оцінювання якості освіти
Заставка до матеріалу

Вступники, які не встигли зареєструватися для проходження магістерських випробувань, матимуть змогу це зробити в додатковий період реєстрації – з 12 до 14 липня 2023 року.

Реєстрацію осіб, які бажають узяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або єдиному вступному іспиті (ЄВІ), здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти очно (за умови особистої присутності вступника) та/або дистанційно.

Для успішної дистанційної реєстрації дійте за таким алгоритмом.

  1. Сформуйте комплект сканованих або фотокопій реєстраційних документів.
  2. Надішліть на електронну адресу приймальної комісії скановані або фотокопії реєстраційних документів.
  3. Отримайте скановану копію екзаменаційного листка.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів і правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься в приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Докладніше – на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.