Єднаємо душі Шевченківським словом: творчий вечір в Інституті хімії та хімічних технологій

Кафедра хімічної технології переробки пластмас Львівської політехніки
Фото з Шевченківського вечора

Нещодавно в Інституті хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбувся творчий вечір з нагоди вшанування пам’яті Тараса Шевченка.

Захід розпочався вшануванням пам’яті студентів та аспірантів-хіміків, які загинули у війні з московитами.

Палкі поетичні рядки Кобзаря, як ніколи актуальні в сьогоденні, лунали у виконанні студентів та викладачів, знаходили відгук у серцях учасників заходу і глядачів.

Особливим став виступ викладачки кафедри хімічної технології переробки пластмас Галини Дудок, яка продекламувала баладу Тараса Шевченка «Тополя». Людина, яка здобула не гуманітарну, а суто технічну спеціальність хіміка, вразила усіх присутніх майстерністю у вияві свого творчого таланту.

Виступ Галини Дудок, безумовно, став мотиваційним для студентської молоді як приклад саморозвитку особистості та різностороннього гармонійного сприйняття життя. Щиро дякуємо їй за можливість доторкнутися серцем до Кобзаревого слова!

Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора Фото з Шевченківського вечора