Відома художниця, доцент ІАРХ Ярина Юрик запрошує на персональну виставку акварелей «Інспірації добра»

Прес-служба Львівської політехніки
Ярина Юрик запрошує на виставку акварелей «Інспірації добра»

30 червня 2018 року відбудеться відкриття персональної виставки акварелей «Інспірації добра» доцента кафедри дизайну та основ архітектури Національного університету «Львівська політехніка», Заслуженого художника України Ярини Юрик.

Місце проведення заходу – Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького – палац Лозинських (вул. В. Стефаника, 3). Початок о 16 годині.

Талановиті та вишукані акварелі художниці Ярини Юрик отримали широке визнання у багатьох країнах Європи та світу, здобули численні перемоги у міжнародних конкурсах малярства, зокрема в Португалії, Китаї, Італії, США. Вона – фундатор сучасного кордоцентричного світоглядного напряму акварельного малярства в Україні, а її картини зберігаються у приватних колекціях США, Канади, Польщі, Німеччини, Бразилії та інших країн, а також у музеях України.

В одній із рецензій читаємо: «Роботи художниці дихають, на її виставки хочеться повертатися ще і ще. Нещодавно декілька акварелей були представлені в Парижі, у Національному музеї Гранд Пале на найбільшому у світі 50-му Салоні дизайну та акварелі. З часу його заснування Україну було представлено вперше».

– Моє малярство, тематика і техніка моїх робіт відображають діалектичну сутність миті: народження – горіння – проявлення та згасання... – відродження через увічнення та подолання небуття, – наголошує Ярина Юрик. – Зафіксувавши мить, я намагаюся спонукати до роздумів та зцілити душу глядача.

Виставка «Інспірації добра» триватиме до 28 липня 2018 року.

За довідковою інформацією звертатися за телефоном +380667370766 або на сайт ArtSlant.

виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик виставки акварелей «Інспірації добра» Ярини Юрик