Японський Університет Економіки пропонує платний курс занять з японської мови на платформі Zoom

Українсько-японський центр Науково-технічної бібліотеки Університету
Заставка до курсів

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки, Українсько-японський центр Науково-технічної бібліотеки Університету і та Японський Університет Економіки інформують про відкриття онлайн-курсу японської мови для студентів зарубіжних партнерів Японського Університету Економіки під час осіннього семестру 2021 року.

Кампус Фукуока Японського Університету Економіки відкриває 2 онлайн-курси з японської мови Online Japanese Language Courses for JUE global partners у період весняного семестру 2021 року для студентів, які вивчають японську мову в зарубіжних університетах-партнерах і мають середній рівень знання мови. Заняття курсу проводять досвідчені викладачі японці, спілкуючись онлайн зі студентами всього світу, які вивчають японську мову.

Про зміст курсу японської мови середнього рівня

Цей курс розрахований на студентів вище початкового рівня японської мови. Його метою є постановка навички – уміння природного ведення розмови японською мовою. Студент вивчає корисні вирази для спілкування з японцями, стилістику пропозицій, лексику середнього рівня і підвищує здатність використання і застосування вивченого матеріалу в різних життєвих ситуаціях. Також у програму курсу входить комплексна практика для поглибленого розуміння культури японського суспільства і розвитку вміння висловлювати свою думку. Це курс саме для тих студентів, котрі хочуть стажуватися, а в майбутньому і працювати в Японії.

Урок «Онлайн-курсу японської мови середнього рівня» триває 90 хвилин.

  • Комплексний підхід навчання:
    заняття 2 рази на тиждень; онлайн урок у форматі класу (на платформі Zoom); підручник буде заздалегідь надіслано експрес-поштою.
  • Термін курсу:
    з 27 вересня до 16 грудня.
  • Розклад занять:
    4:10 pm – 5:40 pm (JST), 2 рази на тиждень (понеділок, четвер), 12 тижнів.
  • Передбачений рівень японської мови:
    JLPT 4 (N4), тобто вище початкового рівня.
  • Кількість слухачів:
    мінімальна – 5 студентів, максимум – 15; ті, хто першими подадуть заявку на курс, матимуть переваги під час зарахування.
  • Вартість:
    $250 (включаючи вартість підручника).
  • Крайній термін подання заявки:
    до 31 серпня, 17:00 за японським часом; прохання заповнити й надіслати прикладену заявку електронною поштою.

Тестування перевірки рівня мови

Заздалегідь перевіряють рівень японської мови студентів за допомогою письмового тесту; дата і час – 16:00 за японським часом, 3 вересня.

Цей тест відбуватиметься на платформі Zoom. Тих студентів, котрі не зможуть взяти участь у цьому тесті, просять заздалегідь повідомити про це.

Слід поставитися з розумінням, що є імовірність того, що з урахуванням результатів тесту й кількості поданих заявок деякі студенти не зможуть потрапити на цей онлайн-курс.

Контактні дані

e-mail: matsuzaki@fk.jue.ac.jp
Міжнародний департамент, Кампус Фукуока, Японський Університет Економіки
International Department
Japan University of Economics