Ялинку засвічують переможці СНТК: добру традицію львівських політехніків не порушено й цього року

Тетяна Пасович, тижневик «Аудиторія»
студенти біля новорічної ялинки

Чудову традицію відкривати новорічну ялинку в День святого Миколая в Політехніці не порушили й цього року.

Як завжди, ця святкова церемонія починається з урочистого нагородження переможців СНТК в актовій залі головного корпусу. Цьогоріч відбулася вже 75-а студентська науково-технічна конференція університету. Переможців та призерів привітав ректор Політехніки професор Юрій Бобало. Він вручив їм дипломи та збірники тез доповідей. А проректор із наукової роботи професор Наталія Чухрай, яка зачитувала відповідний наказ ректора, поінформувала про те, що переможцям та їхнім науковим керівникам дозволено оформити наукові роботи як статті для публікування у Віснику Національного університету «Львівська політехніка».

– Сподіваюся, що це буде лише початком вашої наукової праці, – підсумувала Наталія Іванівна. – Такими маленькими кроками (тезами, статтями, науковими дослідженнями) спільно з науковими керівниками ви можете зробити нашу країну значно сильнішою, конкурентоспроможнішою. Я вам бажаю не зупинятися.

Керівник Західної філії «Приватбанку» Андрій Якимів вручив нагороди двом студентам, яких система випадково обрала серед учасників проекту «Цифровий студентський квиток», – Дмитро Сахарук та Ярина Герега отримали сучасні ґаджети.

Особливого святкового настрою учасникам заходу надав Народний ансамбль бандуристок «Заспів» під орудою Христини Залуцької. Останні дві різдвяні композиції пролунали вже біля ялинки, створивши дуже святкову атмосферу. І на завершення традиційно – фотографування з ректором біля сяючої новорічної красуні.

святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая святкова церемонія в День святого Миколая