Як відкрити власний бізнес на новому місці: в Університеті завершився проєкт для жінок-ВПО

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

17 травня 2024 року під керівництвом доцентки кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Мар’яни Гвоздь успішно завершився проєкт «Як відкрити власний бізнес на новому місці?», спрямований на допомогу жінкам – внутрішньо переміщеним особам – у відкритті власної справи за фінансової підтримки Фонду Вальтера Бальдачіні (Італія).

Проєкт реалізовано за організаційно-комунікаційної підтримки проректорки з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки професорки Наталії Чухрай та керівника Центру італійсько-української співпраці «Леонардо да Вінчі» Університету Ореста Василька.

Виконавцями навчальної програми були викладачі кафедри менеджменту організацій. Організації-партнери – благодійна організація «Благодійний фонд «Центр допомоги Олександрія», громадська організація «Амбасадори освіти», громадська організація «НТЦ «Подільський біорегіон».

Мар’яна Гвоздь зазначила, що це вже другий проєкт, який реалізовано за підтримки Фонду Вальтера Бальдачіні.

Після завершення проєкту усі учасниці отримали сертифікати, а чотири переможниці матимуть інтерв’ю з представницею Фонду Вальтера Бальдачіні Паолою Тальєтті та можливість отримати допомогу в реалізації своїх проєктів. Тож далі буде…

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Фото із зустрічі