Як відбуваються курси StartUpCreator у Tech StartUp School Львівської політехніки

Tech StartUp School Львівської політехніки
курси StartUpCreator у Tech StartUp School

Це наш перший набір – і ми приємно вражені. Учасники курсу дуже креативні, мають безліч цікавих ідей для стартапів. Вони знають, що саме хочуть дізнатися від менторів, – про їхній досвід і практичні навички. Думаєте, це все просто так? А ні! Це допомагає легше реалізовувати власні проекти, зменшувати ризики.

Вже відбулося вісім лекцій на різні теми.

  • «Як знайти ідею?» – докладно розкрив Євген Філяк, поділившись власним досвідом, перевіреними методами й обговоривши сучасні світові тренди. Він також розказав, як шукати і тестувати ідеї на життєздатність.
  • Про те, що «Маркетинг – це клієнт!», розповіла Галина Янишівська, акцентуючи на сутності цільової аудиторії.
  • Від Володимира Поліщука дізналися про функції бренду, доцільність його використання та етапи створення.
  • Невід’ємною складовою успіху є ефективна бізнес-модель StarUp. А як її створити – вчив Олег Шаргородский.
  • Разом із Олексієм Яновським працювали над темою «Вибираємо форму майбутнього бізнесу: Підприємець чи Підприємство. Переваги та недоліки».
  • Людмила Шахно розповідала про все, що стосується теми «Бухгалтерія для старту: 5 базових елементів для спокійного сну».
  • Спеціальним гостем для слухачів курсу був один із найкращих фінансистів України Михайло Колісник. Він поділився знаннями про фінансові аспекти стартапів.

Курс іще триває. Тож попереду чимало корисного і цікавого, зокрема про управління персоналом і стратегії продажу продуктів своїх стартапів.

Підсумком курсу буде пітчінг, у межах якого кожен представить свої стартапи на розгляд потенційним інвесторам.

Отже, можна з упевненістю сказати, що учасники курсу StartUpCreator мають унікальну можливість познайомитися, прослухати лекції, поспілкуватися, перейняти практичний та непересічний досвід, а також отримати консультації від найкращих практиків і знавців своєї справи!

Невдовзі стартує набір на наступний курс StartUpCreator. Встигніть зареєструватися!