Як працює Головне управління статистики у Львівській області: семінар та екскурсія для студентів кафедри МО

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з екскурсії

У процесі вивчення дисципліни «Міжнародна статистика» студенти групи ЕВ-22 спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Національного університету «Львівська політехніка» відвідали семінар та здійснили екскурсію у Головному управлінні статистики у Львівській області. Захід відбувся 28 березня 2024 року.

Зустріч організували та провели доцент кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Ольга Корицька та начальниця відділу поширення інформації, комунікацій з користувачами та громадськістю Головного управління статистики у Львівській області Оксана Голод. Тема наукового семінару – «Інтерактивне представлення статистичної інформації». Студентам розповіли про подання статистичної інформації на сайті Головного управління статистики у Львівській області та Державної служби статистики України. Під час семінару присутні ознайомилися із статистичними публікаціями Головного управління статистики у Львівській області та розміщеними на сайті базами даних «СтатБанк», «Зовнішня торгівля», «Транскордонна статистика».

Особливе зацікавлення викликали в учасників семінару сучасне подання статистичної інформації в інтерактивних продуктах, підготовлених Головним управлінням статистики у Львівській області: «Львівська область в цифрах», «Львівська область в Україні».

На завершення семінару студентам запропонували самостійно пройти вікторину «Львівщина у цифрах» та статистичний філворд «Основні статистичні терміни».

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії