Взаємозв’язок форми і простору: архітектурне моделювання з дроту на занятті студентів кафедри містобудування

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото із заняття

Студенти кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки не припиняють експериментувати у рамках навчальної дисципліни «Архітектурна графіка та композиція. Частина 2» під керівництвом професорки кафедри МБ, д.арх. Юлії Ідак і доцентки, к.арх. Ярини Онуфрів.

Цього разу студенти груп АР-109 та АР-110 спробували щось нове: досліджували можливості вже іншого матеріалу – дроту. Практичне заняття було спрямоване на розвиток креативного мислення та пошук можливостей візуалізації тривимірних моделей у просторі. Не все так просто, як здавалося, оскільки потрібно було організуватися в групи, прикласти зусилля та проявити винахідливість. І результати перевершили очікування: студенти виявили неймовірний потенціал у вираженні своїх ідей та концепцій!

Викладачі пишаються досягненнями своїх студентів і з нетерпінням очікують на можливість продовжити роботу з таким самим запалом та ентузіазмом!

Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття Фото із заняття