Взаємодія закладів освіти з передовими підприємствами – найефективніший спосіб якісної підготовки фахівців

Кафедра хімічної технології переробки пластмас Львівської політехніки
Фото з відвідин підприємства

Викладачі Національного університету «Львівська політехніка», зокрема:

  • кафедри хімічної технології переробки пластмас:
    • заступник завідувача кафедри доцент Володимир Моравський;
    • професор Олександр Гриценко;
    • доцент, гарант освітньої програми Наталія Семенюк;
    • асистент Андрій Масюк;
  • кафедри робототехніки та інтегрованих технологій машинобудування:
    • доцент Володимир Гурський;
  • кафедри технічної механіки та інженерної графіки:
    • завідувач кафедри доцент Віталій Корендій;

а також директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Львівської політехніки доцент Василь Лозинський відвідали комплексну медустанову Superhumans Center, яка висококваліфіковано займається виготовленням різноманітних протезів та реабілітацією пацієнтів.

Заступник медичного директора цього закладу Володимир Головацький провів екскурсію та ознайомив із технологіями виготовлення біо- і міопротезів. Обидві сторони зацікавлені у співпраці, щоб розвивати галузь протезування в Україні, оскільки сьогодні є велика проблема кваліфікованої підготовки фахівців із виготовлення сучасних протезів та їхнього обслуговування.

На підприємстві є сучасна протезна лабораторія, де виготовляють та збирають власними силами новітні протези. Використовують велику частину комплектувальних від провідної німецької компанії Ottobock.

Розширення й поглиблення знань протезистів із технологій виготовлення сучасних конструкцій протезно-ортопедичних виробів та особливостей застосування того чи іншого матеріалу дасть можливість ефективно розвинути цю галузь і в Україні.

Підготовка випускників, здатних до проєктування, виробництва, обслуговування протезно-ортопедичних виробів та реабілітаційної техніки залишається актуальним завданням, тому взаємодія освіти з реальним сектором дасть змогу забезпечити високу якість підготовки фахівців на основі поєднання теоретичного навчання з практичною підготовкою.

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства