Взаємні лекції викладачів Львівської політехніки та Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фрагмент афіші лекції

Викладачі кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки та кафедри інформатології, книгознавства та медіаосвіти Інституту соціальних комунікацій та медіанаук Університету Марії Кюрі-Склодовської у Любліні взяли участь у взаємолекціях. Заняття відбулися в рамках угоди про співпрацю.

Доцент кафедри СКІД Наталія Вовк прочитала студентам Університету Марії Кюрі-Склодовської лекцію на тему «Використання відкритих інформаційних джерел для проведення конкурентної розвідки». Студенти ознайомилися з особливостями використання сучасних методів інформаційної розвідки для проведення маркетингової кампанії підприємств.

Для студентів Львівської політехніки лекцію прочитала Гражина П’єхота – доктор гуманітарних наук у галузі книги та інформатики, доцент кафедри інформатології, книгознавства та медіаосвіти Інституту соціальної комунікації та медіанаук факультету політології та журналістики Університету Марії Кюрі-Склодовської. Тема лекції – «Гейміфікація в оцифруванні – проекти для «оживлення» оцифрованих колекцій (гіфки, ремікси, колажі)». Метою лекції була демонстрація проєктів із використанням оцифрованих наборів у гейміфікації. Студенти ознайомилися з проєктами «відродження» оцифрованих бібліотечних, музейних та архівних колекцій у вигляді gif-файлів, реміксів та колажів.

Подальші такі онлайн-лекції заплановані на червень 2022 року.