Визначили переможців конкурсі есеїв «Пандемія і стиль життя: виклики, загрози та нові можливості»

Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
дівчина робить запис у блокноті

Завершився студентський конкурсі есеїв «Пандемія і стиль життя: виклики, загрози та нові можливості», який зініціювала та провела кафедра соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки.

Загалом на конкурс зареєструвалося 55 осіб, роботи надійшли від 53 із них. До оцінювання журі, в складі якого були соціологи, психологи та журналісти, надали 38 есеїв, які відповідали вимогам конкурсу.

Підбиваючи підсумки конкурсу, мушу сказати ― ми приємно вражені рівнем робіт. Звичайно, фахівці кафедри соціології та соціальної роботи ще детально аналізуватимуть ці есеї, адже такий формат соціологічного дослідження допомагає глибше вивчити думку громадськості, а в цьому випадку ― думку студентської молоді та виокремити низку рекомендацій для покращення освітнього процесу в умовах дистанційної роботи, визначити основні напрямні для ефективнішої комунікації між студентами та викладачами, ― наголосила завідувачка кафедри соціології та соціальної роботи Лілія Клос. ― Попередньо можу зазначити, що, як поділилися наші конкурсанти, в умовах карантину вони навчилися результативніше використовувати свій час і цінувати спілкування з близькими.

Отож, за підсумками конкурсу, переможницею стала третьокурсниця кафедри маркетингу і логістики ІНЕМ Марта Левицька.

Друге місце посіла студентка четвертого курсу кафедри теоретичної та практичної психології ІППО Соломія Толочко.

А третє місце розділили другокурсниця кафедра журналістики та засобів масової комунікації ІППО Андріана Пукас та першокурсниця кафедри теорії, історії та філософії права ІППО Лідія Брошко.

Переможців нагородять преміями