Визначено переможців першого конкурсу на Студентську відзнаку імені професора Станіслава Воронова

Кафедра органічної хімії Львівської політехніки
Переможці конкурсу

Конкурсна комісія Інституту хімії та хімічних технологій та кафедри органічної хімії підбила підсумки першого конкурсу на здобуття Студентської відзнаки імені багаторічного завідувача кафедри органічної хімії професора Станіслава Воронова. Цю відзнаку щорічно надаватимуть двом студентам Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, які навчаються на освітніх програмах «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» або «Харчова хімія та експертиза», за високі досягнення у навчанні та науковій роботі.

За підсумками конкурсу першими лауреатами Студентської відзнаки імені професора Станіслава Воронова стали студенти Степан Колобич (група ХТМ-11) з результатом 97,9 бала та Ірина Юринець (група ХТХД-11) – 89,1 бала.

Урочисте вручення Студентської відзнаки імені професора Станіслава Воронова відбудеться на засіданні Вченої ради Інституту хімії та хімічних технологій або під час роботи Другої Міжнародної наукової конференції «Сучасні досягнення в харчовій, органічній та полімерній хімії», присвяченій пам’яті професора Станіслава Воронова, яка запланована на 26–28 жовтня 2023 року на кафедрі органічної хімії.

Вітаємо переможців та бажаємо нових успіхів і здобутків!

Степан Колобич Ірина Юринець