Визначено переможців конкурсу юних винахідників «Стартап Батяри» від Tech StartUp School

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із заходу

В Музеї науки та інновацій відбувся фінал конкурсу юних розробників «Стартап Батяри», організованого Tech StartUp School Львівської політехніки спільно з департаментом освіти та науки Львівської обласної воєнної адміністрації в рамках меморандуму про співпрацю з метою реалізації навчальних програм, тренінгів для молоді Львівщини та поширення інновацій, заснування шкільного підприємництва.

14 команд презентували свої стартапи, ідеї та проекти в офлайн та онлайн-форматах. Всі учасники продемонстрували високий рівень підготовки, вразивши креативністю мислення та нешкільними ідеями.

Робота журі була дуже нелегкою, адже учні та студенти презентували різноманітні ідеї: застосунок для замовлення товарів з магазинів, розташованих поруч, навчальний шкільний робот, аграрний проєкт, комп’ютерні ігри, мобільний квест-майданчик, застосунок для обліку товару, платформа для віртуальних подорожей Черніговом та онлайн-екскурсій видатними історичними місцями, пристрій для захисту очей від шкідливого випромінювання.

Список переможців – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.