Визначено переможця конкурсу «Діджиталізація України» від Олега Сергеєва та Клубу випускників Львівської політехніки

Клуб випускників Львівської політехніки
конкурс «Діджиталізація України» від Олега Сергеєва

Оголошено результати конкурсу на тему «Діджиталізація України» від Олега Сергеєва та Клубу випускників Львівської політехніки. Завданням конкурсу було запропонувати нову послугу для мобільного застосунка Приват24.

Слово Олегу Сергеєву:

– Хочу подякувати усім тим, хто відгукнувся на мою пропозицію подати ідею про те, що варто було б додати в мобільний застосунок «Приват24». Насправді, достатньо цікаві були пропозиції, цікаві ідеї. Хоча деякі з них уже, фактично, реалізовані, а деякі – у процесі розроблення, або їхня реалізація запланована. Я хочу подякувати всім учасникам, проте переможець повинен бути один! Отже, приз у сумі 5000 гривень отримує Інна Сивак, яка подала достатньо ґрунтовну і детальну пропозицію, що відповідає тренду, в якому зараз рухається ПриватБанк. Суть пропозиції полягає в тому, щоб зробити простішим доступ до платежів, наприклад, під час оплати проїзду в транспорті. Дякую!

Інна Сивак – випускниця Інституту прикладної математики та фундаментальних наук 2010 року, яка здобула кваліфікацію інформаційного аналітика-міжнародника й отримала диплом Львівської політехніки з відзнакою.

Стежте за новинами в соцмережах Фейсбук та Інстаграм, адже невдовзі буде оголошено нові конкурси від відомих випускників нашої Alma mater!