Виставка живопису «Мій світ» випускниці кафедри ДОА: обмін художнім досвідом студентів та випускниці

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з виставки

Студенти і викладачі кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки відвідали відкриття виставки живопису «Мій світ» випускниці кафедри Вероніки Прохорової в артпросторі «Дикий дім» на вул. Староєврейській, 22, у Львові.

Роботи молодої художниці вирізняються яскравими кольорами, наповнені сонцем і красою природи, щирістю й оптимізмом. У кожній картині втілено почуття, емоції, фантазію, любов до мистецтва, жагу пізнання та творчий пошук своєї індивідуальності. Для художниці невичерпним джерелом натхнення є природа, саме тому виставка насичена квітковими барвами, які уособлюють красу й відображають харизматичну та яскраву душу авторки. Відвідувачі виставки поринули у внутрішній світ художниці, відчули ніжність, гармонію та позитивну енергію, з якою вона створює ці живописні полотна.

Важливим для політехніків є зустрічі різних поколінь випускників та обмін досвідом щодо практичної реалізації своїх знань і вмінь, здобутих в Університеті, у подальшому професійному житті. Ґрунтовна базова художня підготовка за спеціальністю «Дизайн» відкриває додаткові можливості нашим випускникам для розкриття талантів та демонстрування творчого потенціалу. Також живе спілкування й обмін досвідом наших студентів з успішними випускниками додає впевненості у можливостях реалізації як майбутніх фахівців у галузі культури та мистецтва.

Щиро вітаємо Вероніку Прохорову з відкриттям виставки і бажаємо їй постійного потоку натхнення та нових творчих досягнень на ниві мистецтва!

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки