Випускниця кафедри СКІД Юлія Бекеш поділилась зі студентами та викладачами історією свого кар’єрного росту

Кафедра СКІД Львівської політехніки
 Zoom-зустріч з випускницею Юлею Бекеш

За 11 років існування кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки дала путівку в життя значній кількості талановитих випускників, які залюбки відвідують кафедру та комунікують зі студентами, ділячись спогадами й отриманим досвідом.

Нещодавно на кафедрі відбулася Zoom-зустріч з випускницею Юлею Бекеш – marketing outreach manager у IT-компанії N-iX. Юлія поділилась зі студентами та викладачами історією свого вдалого кар’єрного старту і росту, своїми життєвими та професійними досягненнями. Подякувала рідній кафедрі за отримання знання й зазначила, що з гідністю носить звання випускниці кафедри СКІД. Також випускниця розказала, як не зупиняється на досягнутому і постійно вдосконалює свої навички та знання.

Особливу увагу у розмові було приділено саме здобутим на кафедрі СКІД навичкам та знанням і як вони допомогли у професійній діяльності випускниці.

Колектив кафедри СКІД радіє успіху й досягненням кожного свого випускника.

Zoom-зустріч з випускницею Юлею Бекеш Zoom-зустріч з випускницею Юлею Бекеш Zoom-зустріч з випускницею Юлею Бекеш Zoom-зустріч з випускницею Юлею Бекеш