Випускниця кафедри СКІД поділилася досвідом реалізації авторських проєктів за допомогою соціальних медіа

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з лекції

2 червня 2023 року на кафедрі соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки відбулася відкрита лекція в рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» для студентів І курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітньо-професійної програми «Соціальні комунікації та інформаційна діяльність».

Спікером була успішна випускниця кафедри Олена Радковець, авторка YouTube-каналу «Балакучий Олень», засновниця книжкового клубу Bookworms у Телеграмі, засновниця бренду стикерів для популяризації української культури, яка виступила на тему «Соціальні медіа як платформа для реалізації авторських проєктів. Мій досвід».

Зокрема, було розглянуто такі питання щодо зазначеної теми:

  • досвід роботи в авторському проєкті на YouTube-каналі «Балакучий Олень»;
  • зміцнення культурного простору за допомогою книжкового клубу Bookworms у Телеграмі;
  • ведення Instagram-блогу про книги;
  • створення буктрейлера як мультимедійного формату в промоції книги у виставковій діяльності автора;
  • розробка свого бренду.

Під час лекції студенти отримали практичні знання та корисні рекомендації щодо реалізацій авторських проєктів за допомогою соціальних медіа.

Виступ Олени Радковець викликав жваву дискусію та обговорення як між студентами першого курсу, які були присутні в аудиторії, а також в онлайн-режимі за допомогою платформи Microsoft Teams, так і між викладачами кафедри СКІД Тетяною Білущак та Аліною Петрушкою, особливо щодо концентрації уваги під час читання книг у часи повномасштабного вторгнення росії в Україну, важливості створення й популяризації українського контенту в соціальних медіа та формування читацької культури.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції