Перший проект завершено успішно: випускники Львівської політехніки одержують дипломи і вітання

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
випуск магістрів

У випускників Львівської політехніки нині гаряча пора: вони приміряють мантії, отримують дипломи, вітання від своїх колишніх викладачів, друзів, родини. І прохання: не забувати альма-матер, ділитися своїми здобутками, а згодом приводити до університету своїх дітей. Минулого тижня цієї щасливої миті дочекалися випускники ІБІД, ІЕСК, ІГСН та ІГДГ.

Майбутнім будівельникам урочисто дипломи вручили проректор Дмитро Федасюк та завідувачі кафедр. Ринок праці поповнили 228 випускників інституту. З них 187 магістрів (53 дипломи з відзнакою) та 39 спеціалістів (7 дипломів з відзнакою), а також 68 магістрів заочної форми навчання.

Як зазначив випускник ІБІД Роман Скорик, роки, проведені у Політехніці, надовго запам’ятаються, адже «тут здобули освіту, знайшли добрих друзів, наставників, а головне – отримали путівку в життя».

***

Випускники ІЕСК – перші, хто вчився за новою програмою. Спільно з викладачами вони не лише освоювали, а й успішно її удосконалювали. Дипломи своїм вихованцям – 133 випускникам інституту денної форми навчання (107 магістрів, 25 дипломів з відзнакою) і 26 спеціалістам (3 дипломи з відзнакою) та 54 заочникам (44 магістри та 10 спеціалістів) вручив директор Андрій Лозинський.

Від імені випускників-магістрів Андрій Ткачук, Олександр Бендик, Олег Харко та Надія Борсук висловили вдячність своїм наставникам «за навчання, підготовку до дорослого життя, за терпіння, допомогу, чудові й незабутні роки життя в одному з найкращих університетів, який виховав нас порядними людьми та патріотами своєї держави».

***

Дуже тепло попрощалися зі своїми вихованцями в ІГСН. Особливість миті підкреслювали викладачі у мантіях, ведучі, вартові біля штандарту, тріо ансамблю естрадної пісні «Сузір’я» , серед яких – випускниця Оксана Сондей.

Вручаючи дипломи 98 випускникам інституту, серед яких – 77 магістрів денної форми навчання (дипломів з відзнакою – 23) і 21 магістр-заочник, директор інституту Ярина Турчин тепло обіймала кожного свого вихованця. Відчувалося, що цей колектив був не лише особливий, а й дуже дружний, незважаючи на те, що вчилися на різних кафедрах.

Магістри Роман Перепічка, Ірина Романовська та Оксана Магура теж подякували своїм вчителям за цікаве і дуже насичене навчання й пообіцяли гордо нести крізь життя знання політехніка.

***

Завершили тиждень вручень дипломів випускники Інституту геодезії. На урочистостях з цієї нагоди, разом із напутніми словами дипломи магістрам вручив проректор Олег Давидчак. Цьогоріч інститут випустив у світ 106 висококласних фахівців денної форми навчання (29 дипломів з відзнакою) та 34 заочників.

Свою вдячність викладацькому складу висловили не лише випускники, а й їхні батьки.

випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів