Випускники кафедри технологій управління активно допомагають кафедрі з профорієнтацією

Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Фото із зустрічі у ТОВ «Джентерм Україна»

Викладачі кафедри технологій управління Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки Ірина Когут і Тетяна Лебідь у листопаді 2021 року провели серію тренінгових заходів у місті Виноградові Закарпатської області для працівників ТОВ «Джентерм Україна» – провідного українського виробника електричного й електронного устаткування для автомобілебудівної галузі.

Активну участь у заходах взяли випускники кафедри технологій управління, працівники ТОВ «Джентерм Україна» – Олександра Борисенко, керівник відділу проєктного менеджменту, і Ганна Дужар, проєктний менеджер.

Окрім активних навчальних заходів, викладачі кафедри технологій управління також провели профорієнтаційний захід, на якому розповіли потенційним абітурієнтам Закарпаття про всі переваги навчання за спеціалізацією «Управління проєктами» на кафедрі технологій управління у Національному університеті «Львівська політехніки», а також перспективи кар’єрного зростання.

Кафедрі технологій управління щиро дякує своїм випускникам за активну участь у профорієнтаційній роботі кафедри й запрошує вступників з усієї України та закордону для здобуття компетенцій проєктних менеджерів.