Випускники кафедри ПМВ отримали дипломи магістра освітньої програми «Міжнародні відносини»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із вручення дипломів

2 березня 2024 року в Актовій залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулось урочисте вручення дипломів випускникам кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук освітньої програми «Міжнародні відносини» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Цьогоріч 80 випускників отримали дипломи магістра-міжнародника, з яких 10 – дипломи з відзнакою, 20 захищали магістерські роботи іноземною мовою.

Випускників привітав Почесний консул Литовської Республіки у Тернополі Ярослав Візняк, який вручив дипломи й зазначив, що диплом міжнародника відкриває багато можливостей на ринку праці, й перед випускниками є важливе завдання – піднімати та відбудовувати Україну після нашої перемоги.

Також випускників привітали заступник директора Інституту гуманітарних і соціальних наук Олег Цебенко та завідувачка кафедри політології та міжнародних відносин Галина Луцишин. Важливо, що більшість випускників працевлаштована, зокрема, працюють за фахом в органах влади, міжнародних корпораціях, державних та громадських установах тощо.

Кафедра політології та міжнародних відносин пишається своїми випускниками, їхніми досягненнями і бажає їм успіхів, особистого та професійного самоствердження, кар’єрного зростання, натхнення для підкорення нових горизонтів! Успіх наших студентів та випускників – це й наш успіх!

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів