Випускники кафедри ПМВ отримали диплом бакалавра спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із вручення дипломів

29 липня 2023 року в Актовому залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулось урочисте вручення дипломів випускникам кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук освітньої програми «Міжнародні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Це чудова традиція урочистого вручення дипломів ‒ у мантіях, з квітами, у присутності батьків, друзів, викладачів кафедри та керівництва Інституту.

Цього року 203 випускники отримали диплом міжнародника, з яких 24 – диплом з відзнакою, 43 захищали бакалаврські роботи іноземною мовою, 76 захистили їх на відмінно. Випускники були переможцями різних конкурсів, учасниками багатьох загальноукраїнських та міжнародних освітніх і наукових проєктів, брали участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях. Важливо, що більшість випускників вже працевлаштована, зокрема за фахом, як у приватні, так і в державні організації.

Випускників привітав Почесний консул Литовської Республіки у Тернополі Ярослав Візняк, який вручив дипломи і зазначив, що диплом-міжнародника відкриває багато можливостей, і на ринку праці фахівці-міжнародники є затребуваними. Пан Ярослав зауважив, що на студентів випало багато випробувань, навчальний процес в умовах війни є складним, проте викладачі та студенти доклали максимум зусиль, щоб отримати якісну вищу освіту.

Також привітав випускників заступник директора Інституту гуманітарних і соціальних наук Олег Цебенко, який побажав випускникам успіхів на професійній ниві, щоб знання та досвід, отримані під час навчання, допомогли вибрати правильний і перспективний шлях.

Зворушливі слова пролунали від імені випускників Дарії Панової та Соломії Гуменної, які подякували викладачам за терпіння, досвід та знання, які передавали впродовж чотирьох років навчання. Також випускники подякували викладачам кафедри іноземних мов – Катерині Істоміній, Юлії Закауловій, Христині Марціхів, Наталі Жорняк, Ірині Зінчук, Оксані Пузі, а також завідувачці кафедри Галині Яремко, які чотири роки забезпечували якісне та професійне вивчення іноземної мови, перекладацьку практику, що є для них визначальним у працевлаштуванні.

Випускники та всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, які віддали своє життя за незалежність України.

Кафедра пишається своїми випускниками, їхніми досягненнями і бажає їм успіхів, особистого та професійного самоствердження, натхнення для підкорення нових горизонтів!

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів