Випускники кафедри ММП – серед переможців Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт із менеджменту

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото із вручення дипломів

На базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку (м. Одеса) проходив Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів. Свої роботи претенденти могли подавати до 10 вересня 2023 року. Конкурс проходив у два етапи:

  • перший – рецензування кваліфікаційних робіт двома складами журі;
  • другий – обговорення та підведення підсумків за участю представників журі обох складів, які оцінювали:
    • актуальність теми дослідження;
    • ступінь науковості;
    • інформаційно-методичне та програмне забезпечення;
    • практичну значущість, апробацію результатів дослідження.

Фіналізувала конкурс відеоконференція з претендентами, які були відібрані за попередніми етапами, проведена з 27 по 29 вересня 2023 року. В результаті до публічного захисту було подано 22 кращі кваліфікаційні роботи за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та визначено лауреатів.

Серед переможців Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти – випускники 2022 року кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка»:

  • Адріана Томашевська – диплом лауреата І ступеня, тема кваліфікаційної роботи – «Дослідження та адміністрування імпортної діяльності бізнес-структури ТзОВ «Тропік», науковий керівник – к.е.н., професорка Ліана Чернобай;
  • Владислав Червоняк – диплом лауреата ІІ ступеня, тема кваліфікаційної роботи – «Дослідження та удосконалення адміністрування фінансової безпеки Бобринецького УЕГГ ВАТ «Кіровоградгаз», науковий керівник – к.е.н., доцентка Орися Пшик-Ковальська.

Також подякою як члена конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти було нагороджено д.е.н., професора, директора Навчально-наукового Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» Олега Кузьміна.

11 жовтня відбулося засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, на якому директор ІНЕМ Олег Кузьмін привітав усіх переможців та нагородив дипломами лауреатів.

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Подяка Диплом Диплом Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції