Вийшли з інституту як колеги: випускники ІППТ Львівської політехніки отримали дипломи бакалавра

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
випускники

125 цьогорічних випускників Інституту підприємництва та перспективних технологій отримали дипломи бакалавра за трьома напрямами підготовки: фінанси і кредит, маркетинг, комп’ютерні науки. Шестеро осіб завершили навчання з відзнакою.

Цього спекотного дня коло інститутського корпусу, що на Горбачевського, зібралися випускники, їхні батьки, викладачі, керівництво. Пролунало чимало побажань, напутніх слів, упевненості в тому, що ті, які тепер завершують навчання, творитимуть історію свого життя. Щоб здобути багато вершин, треба наполегливо працювати. На шляху будуть перешкоди й успіхи, здобутки і невдачі, але наполеглива праця принесе результат. Студентів привітав отець Роман та помолився зі студентами насамперед за їхню людяність і добрі серця, відтак – за успішну кар’єру, вдалу роботу.

До студентів звернувся проректор Львівської політехніки Роман Корж, який також вручив дипломи з відзнакою, директор інституту Йосип Хром’як, який назвав випускників уже своїми колегами, завідувач кафедри фінансів, обліку та аналізу Павло Гориславець, а також випускниця спеціальності «комп’ютерні науки» Андріана Рибак.

випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів випуск бакалаврів