Початок нового життя: випускники Інституту будівництва та інженерії довкілля отримали дипломи

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Герб Львівської політехніки

Лютий традиційно стає прощальним місяцем випускників Львівської політехніки зі своїми інститутами. Отримавши дипломи, вони йдуть у доросле життя, сповнені надій і сподівань на успішне майбутнє.

8 лютого в актовій залі, уже востаннє у такому складі, зібралися випускники Інституту будівництва та інженерії довкілля. Для них цей день став початком нового життя, хоча до цього розуміння вони дійдуть лише згодом. А нині тішить все: напутні слова представників ректорату, керівників інституту, завідувачів кафедр, які вели їх студентським життям майже впродовж шести років, одяг, в якому всі почуваються «ледь не професорами», конфедератки, дружні обійми рідних і друзів, світлини на пам’ять.

Радіє й професорського-викладацький склад інституту, адже нинішні випускники отримали добрі теоретичні знання, які мають успішно використати на практиці. Серед них – 162 магістри денної форми навчання (35 дипломів з відзнакою), 49 магістрів-заочників (2 дипломи з відзнакою), 43 спеціалісти-денники (6 дипломів з відзнакою) і 16 спеціалістів-заочників. Цього дня дипломи отримало й шестеро осіб (денників і заочників), які не лише навчалися, а успішно захищали нас із вами від ненависного ворога на сході України. Дякуємо за такий гідний громадянський вчинок!