Випускникам кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва урочисто вручили дипломи магістра

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото із вручення дипломів

25 березня 2023 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва за освітньо-професійною програмою «Міжнародна економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» Львівської політехніки.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту, д.е.н., професор Олег Кузьмін, який відзначив особливу потребу сьогодення у фахівцях з міжнародних економічних відносин для всіх сфер національного господарства України, особливо для потреб відбудови. Важливими компетентностями випускників є ґрунтовні знання предметної області та навички їхнього застосування на конкретному місці праці, володіння іноземними мовами й навички роботи в командах.

Виконувач обов’язків завідувача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва, к.е.н., доцентка Катерина Дорошкевич наголосила на специфіці навчання під час COVID-19 та повномасштабного вторгнення агресора на територію України. Організування процесу навчання супроводжувалось низкою викликів, вплив яких зусиллями кафедри, викладацького складу і самих здобувачів вдалось мінімізувати. Саме під час сигналів повітряної тривоги проходили захисти кваліфікаційних магістерських робіт, які, однак, не знизили якість презентування випускової роботи.

Урочисте вручення дипломів відбувалося у змішаній формі в Актовій залі головного навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка» та із забезпечення доступу на платформі Zoom, що дало змогу взяти участь усім охочим.

Гарант освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» Ліана Чернобай щиро привітала магістрів, їхніх батьків, викладачів, залучених до викладання за освітньо-професійною програмою, усіх присутніх з важливим етапом набуття фаху магістра міжнародних економічних відносин випускниками 2023 року й побажала реалізації набутих ними знань та умінь у професійній діяльності.

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів