Випускникам Інституту підприємництва та перспективних технологій вручили дипломи магістрів

Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Фото із заходу

В День єднання, 16 лютого, виконанням Гімну України розпочалося урочисте вручення дипломів магістрів випускникам 2021 року Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки.

Перших випускників акредитованої освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» привітали: директор Інституту Йосип Хом’як, заступник директора Назарій Попадинець, директор фахового коледжу інноваційних технологій ІППТ Наталія Батьковець, завідувач кафедри фінансів, обліку та аналізу Павло Гориславець, гарант ОПП, професор Марія Лапішко.

Зі словами вдячності до науково-педагогічного колективу звернувся магістр Дмитро Винник. Свято пройшло у теплій незабутній атмосфері.

Викладачі Інституту щиро вітають випускників із завершенням навчання і сподіваються, що досвід і знання, які вони здобули у стінах Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», стануть вагомим підґрунтям для подальших звершень та професійних досягнень!

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу