Випускникам Інституту підприємництва та перспективних технологій урочисто вручили дипломи

Інститут підприємництва та перспективних технологій
Фото із вручення дипломів

6 липня 2023 року в Інституті підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відбулося урочисте вручення дипломів здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня з присвоєнням кваліфікації «бакалавр» та студентам Фахового коледжу інноваційних технологій з присвоєнням кваліфікації «молодший спеціаліст» та «фаховий молодший бакалавр».

Захід розпочали із вшанування пам’яті загиблих унаслідок ракетної атаки на вулиці міста Львова та полеглих воїнів Збройних сил України, які боронять нашу країну від ворога.

З вітальним словом до випускників звернулися директор Інституту підприємництва та перспективних технологій, кандидат технічних наук, доцент, заслужений працівник освіти і науки України Йосиф Хром’як та директорка Фахового коледжу інноваційних технологій, кандидат економічних наук, доцент Наталія Батьковець, які подякували випускникам та їхнім батькам за пройдений етап навчального процесу в нелегкий для освіти час.

Зі словами подяки науково-педагогічним працівникам та адміністрації Інституту виступила випускниця-бакалавр 2023 року спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Андріана Підгайна.

На нову життєву і трудову дорогу поблагословив випускників Всечесний отець Роман.

Щиро вітаємо наших студентів із завершенням навчання! Сподіваємося, що досвід і знання, які здобуті у стінах Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», стануть вагомим підґрунтям для подальших звершень і професійних досягнень на мирній українській землі!

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів