Випускник Техніко-економічного коледжу виборов «золото» і «срібло» на «Іграх Нескорених» у Гаазі

Техніко-економічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з нагородження

На «Іграх Нескорених», що тривають у Гаазі, у четвертий день змагань, 20 квітня, українці здобули одну золоту, дві срібних та одну бронзову нагороди.

Зокрема, володарем «золота» і «срібла» у веслуванні на тренажері за 4 хвилини і за 1 хвилину став Ігор Галушка, випускник Техніко-економічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка».

На п’єдестал для вручення нагороди найвищого ґатунку Ігор Галушка піднявся з прапором, на якому написано Save Mariupol, аби привернути увагу всього світу до кривавого терору в Маріуполі.

«Мої побратими зараз воюють у Маріуполі в оточенні, без достатньої кількості провізії та боєприпасів. Вони захищають українську землю там, і саме завдяки їхній мужності та силі я можу боротися тут! Вони дають мені силу!», розповів про свою мотивацію боротися Ігор.

Ігор Галушка був активним учасником Революції Гідності. 20 лютого 2014 року він був на передовій на вулиці Інститутській у Києві, де рятував з-під снайперів поранених та загиблих майданівців. Із початку проведення АТО Ігор Галушка пішов воювати на Донбас. У 2017 році він отримав поранення в голову.

Фото з нагородження Фото з нагородження Фото з нагородження Фото з нагородження