За підтримки програми розвитку молоді випускник Рава-Руської школи-інтернату вступив до Львівської політехніки

За матеріалами газети «Львівська Поштa»
дівчинка

Вихованці шкіл-інтернатів мають можливість готуватись до вступу у виші за соціальною програмою розвитку молоді. У проекті громадської спілки «Освіторія» задіяні три навчальні заклади Львівщини, зокрема школа-інтернат у місті Рава-Руська.

Рава-Руська спеціалізована школа-інтернат до програми приєдналася ще торік. Цього року всі 14 випускників цієї школи стали студентами бюджетної форми навчання у престижних вишах України, серед яких Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Національний університет «Львівська політехніка».

– Ще у школі взяв участь у програмі розвитку молоді. У вільний час проходив онлайн-курси, конспектував прочитане, розв’язував тести. На ЗНО отримав непоганий результат з української мови, історії України. Добре написав творчий конкурс, і це допомогло мені вступити у Львівську політехніку. Тішуся, що з майже 200 вступників мав перший результат, – розповідає Михайло Левандовський, випускник Рава-Руської школи-інтернату, який цього року вступив до Інституту права та психології на спеціальність «журналістика».