Випускник Політехніки, військовослужбовець Віталій Біляк зазнав важкого поранення і потребує нашої допомоги

Центр комунікацій Львівської політехніки
Віталій Біляк

Віталій Біляк – випускник Інституту права, психології та інноваційної освіти – ще з 2016 року захищає Україну від російських окупантів. Завжди усміхнений і життєрадісний хлопець, який був готовий усім допомогти, сьогодні сам потребує нашої допомоги. 22 квітня під Кремінною авто, в якому він перебував, підірвалося на протитанковій міні. Сьогодні Віталій продовжує боротьбу за життя, а попереду в нього довге лікування та реабілітація.

Про важке поранення воїна в соціальних мережах повідомила його сестра Наталія Біляк. Дівчина зауважила, що Віталій добровольцем воював упродовж багатьох років, і всі його знають як справедливу, позитивну й усміхнену людину. Та важливо, щоб сьогодні кожен із нас пам’ятав про героїв, які виборювали для нас мирне майбутнє, і не залишав їх у біді на самоті.

«Багато хто з вас знає мого брата Віталія Біляка як воїна, добровольця, який виганяє всю нечисть з нашої України вже з 2016 року! Усі знають його як позитивного, усміхненого хлопця, який жартує, всіх підбадьорює, шукає справедливості, завжди допомагає тим, хто цього потребує, активно бореться за справедливість та чесніть у нашій Україні, захищає нас із вами та наші домівки. На жаль, сьогодні Віталій сам потребує нашої з вами допомоги. 22.04.2023 року під Кремінною він підірвався на протитанковій міні в легковому авто.

Наш боєць уже втратив ліву ногу, має безліч великих переломів кісток тіла та обличчя, проте далі бореться за своє життя. Попереду довге лікування та реабілітація. Ми з вами не маємо права залишати в біді тих, хто з 2014 року виборює свободу та мирне небо для нас із вами!» – зазначила Наталія Біляк.

Ми дякуємо нашому захисникові за боротьбу, відвагу та силу духу і щиро віримо в його якнайшвидше одужання. Підтримати воїна та його сім’ю на шляху до одужання може кожен охочий.

Номер картки сестри Віталія:
МоноБанк 4441114420560672
ПриватБанк 4149499141302537
Наталія Біляк

ПриватБанк мами 4149499144406301
Стефанія Біляк

Віталій Біляк Віталій Біляк