Випускник Політехніки допомагає студентам-фінансистам зрозуміти сутність управління ризиками банку

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

23 лютого 2022 року начальник управління операційного ризику АТ АКБ «Львів» Андрій Мокрик прочитав для студентів четвертого курсу Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» гостьову онлайн-лекцію.

Студентам-фінансистам групи ФБ-45, які вивчають навчальну дисципліну «Управління фінансовими ризиками», було цікаво та корисно почути від випускника Львівської політехніки актуальну інформацію.

Лекція Андрія Мокрика, який працює в банківському секторі більше 15 років, складалася з двох частин – «Сутність управління ризиками банку» та «Управління операційними ризиками банку».

Залучення Інститутом підприємництва та перспективних технологій до співпраці досвідчених фахівців сприяє підвищенню якості навчального процесу.

Захід відбувся з ініціативи Лева Кльоби – доцента кафедри фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції