Виповнюється 10 років від дня створення Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Вельмишановний Володимире Львовичу, шановні колеги, студенти, гості!

Колектив кафедри кримінального права і процесу щиро долучається до численних привітань з нагоди ювілейної дати від часу створення Інституту.

Справді, за десятирічний відрізок часу наш заклад успішно довів не лише свою конкурентоздатність на ринку освітянських послуг, а й зумів утвердитися у беззаперечних лідерах у контексті: кадрового потенціалу, інноваційному супроводі навчально-наукового процесу, рівню затребуваності випускників на ринку праці за фахом у різних сферах життєдіяльності держави. Адже саме це і є важливим «барометром», показником ефективності та результативності нашої діяльності.

Кількісні показники роботи Інституту аж ніяк не були домінуючими над первинним маркером – якістю, прогресивністю навчально-виховного процесу.

Усе це свідчить про стратегічно виважену, далекоглядну, таку, що відповідає викликам сьогодення, політику на різних рівнях академічного управління, у тому числі особистих якостях директора Інституту, професора, Заслуженого юриста України Володимира Ортинського.

Хочемо зазначити, що кафедра кримінального права і процесу вносить свій вклад у процвітання Інституту.

За попередні роки, близько десятка працівників успішно презентували свої наукові дослідження, та, що важливіше, їх прикладні пропозиції віднайшли увагу у законодавчих ініціативах Верховної Ради України. Рівно ж, як і студентські наукові пошуки гідно презентують Інститут на всеукраїнських та міжнародних конкурсах й олімпіадах.

І, найважливіше, за час що минув, ми досягнули основного, повноцінних, рівнопартнерських відносини формату «викладач-студент», наблизилися до справді європейських стандартів вищої освіти.

Нашому інститутському товариству властиві самодостатність, невпинний поступ, патріотизм та цілеспрямованість.

Ми – лідери, і достойні бути серед кращих. А колектив кафедри не лише пишається цим, а й надалі готовий вносити свій вклад у процвітання Інституту, його імідж як в Україні та закордоном.

Щиро зичимо усім успіхів у творчому й особистому житті, здоров’я, міцного імунітету від усіх негараздів та подальших звершень!