Викладачки кафедри ММП в рамках проєкту NAWA Ukraina Enhance 2 пройшли мовне стажування у Польщі

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото зі стажування в Польщі

Гарант освітньо-наукової програми «Міжнародні економічні відносини» (освітній рівень «магістр»), доцентка кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ірина Литвин та к.е.н., старша викладачка Христина Дрималовська пройшли мовне стажування – курси-інтенсив англійської мови «Поглиблена англійська з елементами лексики сталого розвитку» (English language course "Advanced English with the elements of sustainable development vocabulary"), організовані Варшавською політехнікою (Politechnika Warszawska / Warsaw University of Technology) 9–13 вересня 2024 року в рамках проєкту NAWA Ukraina Enhance 2 (м. Варшава, Польща)

Програма 5-денного тренінгу була насиченою і передбачала:

  • вивчення англійської лексики за тематикою сталого розвитку;
  • воркшопи та групові активності;
  • підготовку доповідей за тематикою глобальних цілей сталого розвитку;
  • ознайомлення з комунікаційними стратегіями ведення академічних дискусій;
  • застосування отриманих навиків під час презентацій групових досліджень за тематикою тренінгу.

Візит дав змогу успішно представити кафедру менеджменту і міжнародного підприємництва та Національний університет «Львівська політехніка», налагодити мережу партнерських відносин з університетами країн-учасниць заходу з метою подальшого розвитку й поглиблення співпраці у науковій та проєктній діяльності.

Варшавська політехніка – найстаріший та один із найкращих технічних університетів у Польщі, який щорічно посідає провідні позиції у рейтингах польських університетів. Тут постійно діють понад 160 студентських дослідницьких груп, організацій та асоціацій, а освітні послуги надають за різними освітніми програмами і напрямами навчання. Для нашого університету Варшавська політехніка є одним із важливих партнерів для реалізації спільних наукових проєктів, участі у міжнародних освітніх та навчальних заходах.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі