Викладачки кафедри менеджменту організацій ІНЕМ взяли участь в англомовній навчальній програмі в Естонії

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з програми в Естонії

Викладачки кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки професорка Лідія Лісовська, доцентки Мар’яна Гвоздь, Уляна Іванюк, Соломія Огінок та асистентка Катерина Ярмола з 6 до 21 липня брали участь в англомовній навчальній програмі «Управління організаційними змінами в непередбачуваному середовищі» в Естонській бізнес-школі (м. Таллінн, Естонія). Цей курс розпочався у липні 2023 року й триватиме до лютого 2024-го. Міжнародне стажування стало важливим кроком на шляху розвитку та вдосконалення навчального процесу кафедри МО.

Однією з особливостей програми було щоденне прослуховування лекцій від провідних світових експертів. Програма передбачала зустрічі та круглі столи з депутатами і представниками урядових інституцій, учасниками стартапів та представниками бізнесу Естонії. Викладачі й учасники мали нагоду вивчати передові методики та практики управління змінами, які застосовують у різних країнах. Експерти з університетів США, Німеччини, Латвії та Індії ділилися своїми знаннями і досвідом, надаючи учасникам цінні інсайти у сферу ефективного управління організаційними змінами.

Неабияке зацікавлення викликав проєкт, який учасниці навчальної програми успішно розробили та захистили. Тема «Провідні зміни в навчальних курсах Національного університету «Львівська політехніка» в перспективі інтеграції до ЄС» виявилась особливо актуальною, оскільки наш університет уже сьогодні активно готується до майбутнього інтегрованого співробітництва з Європейським Союзом. Проєкт учасників програми став цінним внеском в удосконалення освітніх процесів та підготовку студентів до нових викликів, які вони можуть зустріти в майбутньому.

Ця навчальна програма дала новий поштовх для активного професійного зростання викладачів та розвитку нових підходів до управління змінами. Політехніки висловлюють подяку організаторам та учасникам програми за цю незабутню можливість розвивати свої знання і навички в такому важливому напрямі.

Фото з програми в Естонії Фото з програми в Естонії Фото з програми в Естонії Фото з програми в Естонії Фото з програми в Естонії Фото з програми в Естонії