Викладачки ІППО взяли участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA1 у Вроцлавському університеті

Інститут права, психології та інноваційної освіти
Фото зі стажування в Польщі

Заступниця директора з науково-педагогічної роботи Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки Наталія Лесько та професорка кафедри теорії права та конституціоналізму ІППО Ярина Богів 27 листопада – 1 грудня 2023 року взяли участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA1 у Вроцлавському університеті (Республіка Польща).

Проведено офіційні зустрічі з Bartłomiej Krzan – заступником декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва факультету права, адміністрації та економіки Вроцлавського університету, професором кафедри міжнародного та європейського права, та Jarosław Syrnyk – уповноваженим ректора щодо співпраці з Україною, професором, доктором філософії.

Проведені зустрічі окреслили напрями подальшої співпраці з польськими колегами, можливості щодо підготовки спільних публікацій та розширення академічної мобільності між університетами.

Учасниці заходу вдячні Центру міжнародної освіти Львівської політехніки, польським колегам, Бюро міжнародного співробітництва Вроцлавського університету, Urszula Broda та Barbara Skałacka-Harrold за можливість взяли участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA1.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі