Викладачка Львівської політехніки здобула перше місце на Міжнародному конкурсі Golden Time Talent

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Анна Дідух

Старший викладач кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Анна Дідух стала переможницею 30-го сезону Міжнародного фестивалю Golden Time Talent в номінації Dеsign у віковій категорії 31–50 років, здобувши перше місце на конкурсі Golden Time Talent.

Престижний міжнародний багатожанровий талант-проєкт Golden Time Talent вже 7 років проводить фестивалі та конкурси у 18 країнах світу й має 68 номінацій для вручення премії. Golden Time Talent – сучасний лідер в організації конкурсів та фестивалів на міжнародному рівні. Їхня місія – розвивати й популяризувати унікальних, талановитих людей з усього світу.

У журі проєкту працюють 52 представники з 18 країн. Це – професіонали високого рівня зі світовими іменами з усіх куточків світу. Частиною цього проєкту стали вже 4567 учасників, які мали можливість проявити свої таланти незалежно від віку та рівня майстерності.

Конкурс відбувався місяць. Роботи подавали в грудні 2021 року, а результати журі повідомило 25 січня 2022 року. На конкурс треба подати відео з детальним описом своєї роботи. Організатори завантажують відео учасників на свій канал Youtube, який мають змогу дивитися журі та всі охочі.

Для конкурсу Анна Дідух надіслала колекцію «Лісова пісня» за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня», яка була написана у 1911 році. У колекції представниця Львівської політехніки розробила 8 образів перевтілення Мавки, за сюжетом драми-феєрії «Лісова пісня». Цю колекцію було створено за пів року з використанням різних матеріалів і технік.

Анна Дідух зробила колекцію ще раніше, але подала на конкурс саме її, оскільки у 2021 році святкували 150 років від дня народження Лесі Українки – видатної української письменниці, поетеси та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури, вплив якої на українську культуру і літературу неоціненний.

Диплом Анни Дідух Анна Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух Роботи Анни Дідух