Викладачка кафедри містобудування ІАРД виступила з доповіддю на обговоренні Генерального плану Червонограда

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Проєкт змін до Генерального плану міста Червонограда був темою громадських слухань, які відбулися в сесійній залі Червоноградської міської ради. План призначений для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту.

З доповіддю виступила старша викладачка кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки, головна архітекторка проєкту Державного інституту проєктування міст Інесса Склярова.

У схемі планування Львівщини Червоноград розглядають як промисловий центр, провідними галузями якого є вуглевидобувна, харчова, легка, будівельна промисловість, машинобудування та металообробка.

За підсумками обговорення Інесса Склярова зазначила, що необхідно врахувати усі висловлені зауваження та пропозиції. У подальшому проєкт розглядатимуть на містобудівній раді при Львівській обласній державній адміністрації, потім його буде скеровано на державну експертизу і після позитивного висновку може бути затверджено у встановленому порядку.