Викладачка кафедри фізичного виховання безкоштовно навчатиме скандинавської ходьби

За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Оксана Заліско

Щочетверга з 16:00 у Стрийському парку у Львові відбуватимуться безкоштовні тренування зі скандинавської ходьби. Це популярний в Європі вид спорту, що підходить для широкого кола людей. Організовує такі тренування Львівський обласний центр «Спорт для всіх».

Для того, аби займатись скандинавською ходьбою, потрібні лише спеціальні палиці. «Спорт для всіх» на перших тренуваннях надаватиме їх тим, хто ще не має, але хоче спробувати. Проводитиме тренування старша викладачка кафедри фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка» Оксана Заліско. Торік жінка стала переможницею Всесвітніх ігор майстрів, а у 2019 році перемогла на Кубку світу з лижних перегонів серед ветеранів спорту.

– Пані Оксана знає, як виглядають заняття та змагання зі скандинавської ходьби за кордоном, більше того, вона здебільшого здобуває призові місця на цих змаганнях, тож зможе поділитись дуже практичним досвідом, – зауважує Ірина Олійник, заступниця директора центру «Спорт для всіх».

Отож, охочих чекатимуть щочетверга о 16:00 на вулиці Самчука, 14, поблизу корпусу кафедри фізичного виховання Львівської політехніки.