Викладачка кафедри ФГІ з метою підвищення кваліфікації відвідала Варшавську політехніку

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Фото з відвідин Варшавської політехніки

Варшавська політехніка вже неодноразово гостинно приймала наших викладачів на стажування в рамках академічної програми мобільності NAWA «Розвиток стратегічного партнерства між Варшавською політехнікою та Національним університетом «Львівська політехніка» в галузі геоматики».

Цього разу з візитом у Варшавській політехніці на факультеті геодезії та картографії побувала викладачка кафедри фотограмметрії та геоінформатики Інституту геодезії Львівської політехніки Зоряна Кузик.

Завдяки всебічному сприянню польських колег Зоряна Остапівна ознайомилася з організаційною структурою, особливостями навчального процесу, практичною діяльністю, науковими здобутками та історією департаменту фотограмметрії, дистанційного зондування та просторових інформаційних систем, відвідала лекції та студентські наукові семінари на бакалаврському й магістерському рівнях.

Також представниця Львівської політехніки виступила з науковою доповіддю на тему «Документування і моделювання об’єктів культурної спадщини Львова з використанням сучасних цифрових технологій», яка спричинила велике зацікавлення польських колег. На спеціально організованому семінарі у щирій, дружній атмосфері відбувся обмін думками щодо подальшої співпраці, розвитку науково-дослідної діяльності між кафедрами, планування спільних публікацій та цікавих проєктів в умовах складного сьогодення в Україні та після Перемоги.

Фото з відвідин Варшавської політехніки Фото з відвідин Варшавської політехніки Фото з відвідин Варшавської політехніки Фото з відвідин Варшавської політехніки