Викладачів кафедри АФМ відібрано партнерами Британської Ради у рамках проекту «Активні Громадяни»

Кафедра АФМ Львівської політехніки
«Активні Громадяни»

Асистентів кафедри адміністративного і фінансового менеджменту Львівської політехніки Марію Хім та Олега Думу було відібрано партнерами Британської Ради у рамках проекту «Активні Громадяни» та запрошено до участі у Національному тренінгу для фасилітаторів, який відбудеться 3–7 червня у Чернігівській області.

Проект стартував в 2009 році та реалізується у майже 70 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та Південної Америки.

Мета проекту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах, та надання їм знань і навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

В Україні проект розрахований на розвиток серед молоді знань та навичок, які б сприяли міжкультурному діалогу та розв’язанню конфліктів у масштабі всієї України, насамперед на Сході.