Викладачі Львівської політехніки взяли участь у програмі академічної мобільності Еразмус+ KA 171 у Німеччині

Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Львівської політехніки
Фото з програми мобільності в Німеччині

Завідувачка кафедри інформаційно-вимірювальних технологій Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки професорка Тетяна Бубела та доцентка кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти, працівниця Центру міжнародної освіти Лідія Орищин-Буждиган взяли участь у Міжнародних днях в Університеті прикладних наук (м. Гіссен, Німеччина) за програмою академічної мобільності Еразмус+ KA 171.

Під час події відбулися тренінги на тему імплементації європейських компетентностей в освітній процес, в рамках яких було заплановано такі активності: міжнародна бізнес-симуляція, EIEM – європейський промисловий досвід, візит до smart factory (демонстрація та обмін досвідом у галузі робототехнічних розробок).

Було здійснено презентацію діяльності Львівської політехніки для студентів і викладачів Університету прикладних наук Гіссена, а також для учасників з університетів інших країн (Естонія, Чорногорія, Греція, Туреччина, Франція, Гана, Бангладеш), обговорено можливості співпраці.

Окреслено перспективи і тематику формування спільних освітніх та наукових проєктів, зокрема в галузі розробки систем для реабілітації хворих. Відбулася також зустріч із директором Центру інклюзивної освіти.

На основі наявного досвіду обговорено питання продовження співпраці за програмами Guest Professor та Visiting Professor у Національному університеті «Львівська політехніка».

Фото з програми мобільності в Німеччині Фото з програми мобільності в Німеччині Фото з програми мобільності в Німеччині Фото з програми мобільності в Німеччині