Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради

Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради

Представники Національного університету «Львівська політехніка» пройшли стажування за грантом Британської Ради. У навчанні взяли участь викладачі з провідних ВНЗ України.

Національний університет «Львівська політехніка» представляли:

  • Наталія Чухрай (проректор з наукової роботи, д.е.н., проф.);
  • Ігор Олексів ( начальник Міжнародного центру освіти, д.е.н., проф.);
  • Назарій Подольчак (завідувач кафедри АФМ, д.е.н., проф. );
  • Катерина Дзюбіна (заступник завідувача каф. ЗМД з міжнародної співпраці, ст. викл.);
  • Вікторія Харчук (заступник завідувача каф. ММП з міжнародних зв’язків, к.е.н., доц.).

Тренінг було присвячено сучасним технологіям викладання фахових дисциплін англійською мовою у вищих навчальних закладах (English Excellence. English as the Medium of instructions). Для проведення навчання Британської Радою було запрошено одного з найдосвідченіших тренерів Ніколаса Манбі (дипломованого фахівця RSA Dip., Кембридж). Під час навчання особливу увагу було акцентовано на:

  • сучасних підходах викладання фахових дисциплін англійською мовою (на основі EMI – курсу Британської Ради);
  • особливостях формування ефективних комунікацій серед студентів з різних країн;
  • ораторському мистецтві лектора під час викладання іноземною мовою;
  • техніках використання дискурс-маркерів та різних типів питань тощо.

Після завершення тренінгу викладачі розробили й успішно провели публічні лекції перед експертним журі та отримали сертифікати. За результатами стажування на 2015–2016 н.р. учасниками тренінгу заплановано впровадження отриманих знань та навичок у навчально-науковий процес з метою вдосконалення технологій викладання фахових дисциплін англійською мовою.

Учасники стажування висловлюють подяку Британській Раді за можливості, а також проректору з наукової роботи Львівської політехніки Наталії Чухрай за сприяння в організації проходження стажування.


Фото автора

Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради Викладачі Львівської політехніки успішно пройшли стажування за грантом Британської Ради