Викладачі коледжу транспортної інфраструктури Львівської політехніки зустрічаються з потенційними вступниками

Фаховий коледж транспортної інфраструктури Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Триває профорієнтаційна робота викладачів Львівського фахового коледжу транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» серед випускників дев’ятих класів шкіл заходу України. Інколи це вимагає від педагогів не лише володіння темою і технічними засобами, а й кмітливості.

Зокрема, нещодавно відділення «Управління процесами перевезень» організувало і провело онлайн-зустріч із випускниками дев’ятих класів десяти шкіл переважно Карпатського регіону. Проте на початку заходу в коледжі зник струм… Утім, завдяки професійним діям голови циклової комісії Назара Санницького, який одразу ж перемкнувся на мобільний інтернет зі свого ноутбука, йому, викладачці Любові Дудчак і завідувачці відділення Галині Сліпецькій вдалося успішно провести онлайн-зустріч. Випускники переглянули презентації з виступом в.о. директора коледжу Івана Груника, а також усіх спеціальностей, за якими готують у закладі.

Днями також значну профорієнтаційну роботу провела у чотирьох школах Ужгорода та Ужгородського району викладачка Оксана Гладун. А викладачки Любов Дудчак та Зоряна Данилик з цією ж метою побували у Львівському ліцеї імені Івана Пулюя. Також для профорієнтації Любов Дудчак була запрошена на батьківські збори до львівського ліцею № 17.

Долучився нещодавно до профорієнтаційної роботи й автор цього матеріалу Ігор Парфенюк, відвідавши ліцей № 3 міста Ковеля, де колись навчався. Учням трьох дев’ятих класів він розповів про коледж і запропонував стати його студентами. Щоб найбільший залізничний вузол Волині надалі поповнювався кваліфікованими фахівцями.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу